Létavértes SC – Tiszaújváros 2:1 (vége) | Hajdúböszörményi TE – Fortress Felsőtárkány SC 0:3 (vége) | Cigánd – DVSC-DEAC 3:3 (vége)
vége
Hajdúböszörményi TE
0:3 (0:1)
Fortress Felsőtárkány SC
szombat 12.04.2014, 16:30 • Vásár téri stadion, Hajdúböszörmény • NBIII - Keleti csoport
     
    Egy nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl, kedves olvasóim! Remek iram, rengeteg támadás, erről a meccsről senki se mondaná meg, hogy NB III-mas volt!
    A Felsőtárkány hamar megszerezte a vezetést az első félidőben, s habár a találkozó vége fele közeledve csak a vakszerencsén múlott, hogy nem egyenlített a HTE, a mindent egy lapra feltevő hazaiak két kontratámadás után bekapták a második, ill. harmadik góljukat, így 3 ponttal gazdagodott a Hajdúböszörmény otthonából a Felsőtárkány.

    Köszönöm szépen a figyelmet, kövessék további közvetítéseinket is! (18:30:14)
     
    Mérkőzés vége.
     
    Ennyi volt, lefújja a találkozót Kátai Gábor játékvezető!
     
    A játékvezető két perc hosszabbítást jelez
     
    89
    Látszik a HTE-n, hogy feladta: Kálmán József passzolt be a jobbszélről, amit 9 méterről Montvai vágott kapura, ám Vasas Gergő a helyén volt, s védett.
     
    88
    Az elmúlt percekben a Felsőtárkány birtokolja a labdát.
     
    86
    Montvai futott fel a jobbszélen, majd bepasszát Barzsó válthatta volna ismét gólra, ám Vasas hárítani tudott.
     
    85
    Rögtön a középkezdés után Milovac került helyzetbe, s lőtt a kapu mellé centikkel!
     
    83
    A Felsőtárkány gólt szerzett!


    GÓL!
    Egy kontratámadást követően Montvai Tibort ugratták ki, aki egy testcsellel elfektette Vasast, majd a túloldalt lévő BOGDÁNY CSABÁHOZ passzolt, aki 7 méterről gurított a kapuba!
     
    81
    A Felsőtárkány gólt szerzett!

    GÓÓL!

    Eldőlt a találkozó!!
    BARZSÓ ATTILA kapott egy passzt középen, majd miután egy védőn áthámozta magát, már Vasasra vezethette a labdát, aki mellett higgadtan elgurított a jobb alsó sarokba, ezzel biztosítva be csapata számára a 3 pontot!
     
    79
    Cserélnek a hevesiek: Laurinyecz Ákos helyére Kálmán József érkezett.
     
    78
    Aki látta a FTC – Puskás Akadémia találkozót, annak ismerős lehetett a szituáció: Jeremiás Gergő csavarta rá szögletből a labdát, nagyon kevesen múlott, hogy nem lett belőle gól!
     
    76
    S az előbb felszellőztetett csere valósággá vált: Andorkó Sándor helyére a hajdúböszörményiek játékos-edzője, Igor Bogdanovic lép pályára.
     
    Negyedóra van hátra a találkozóból, s jószerivel szinte csak a Felsőtárkány térfelén folyik a játék. A HTE veszélyes akciókat, helyzeteket alakít ki, ám eddig egyet sem tudott kihasználni, így továbbra is vezetnek a vendégek Bogdány közelről értékesített találatával.
     
    74
    Folyamatos nyomás alatt tartja a HTE a Felsőtárkány kapuját.
     
    Mindeközben a túloldali, hazai kispadon Igor Bogdanovic készülődik, a hazaiak mindent megtesznek a pontszerzés érdekében.
     
    72
    Montvai Tibor marad len a földön, ápolásra szorul., begörcsölt a lába.
     
    71
    Milovac volt a szabadrúgás végrehajtója, aki elcsavarva a sorfal fölött a labdát, centikkel kerülte el a jobb felső sarkot!!!!
     
    70
    Andorkó cselezett befele, majd passzolt Gömzének, akit ám közel a tizenhatos vonalánál buktatott Katona, veszélyes helyről jöhet a hazai gárda szabadrúgással.

    Nagy Gergő

    Gólok: 8. Bogdány, 81. Barzsó, 83. Bogdány

    Lapok:   32. Jeremiás (HTE), 37. Andorkó (HTE), 49. Sigér (HTE) – 28. Nagy (FSC)


    Hajdúböszörményi TE: Vasas – Kerek(46.Gömze), Hokk, Simonka, Andorkó(76. Bogdanovic) – Jeremiás, Sigér, Tóth, Perendic – Szabó M., Milovac
    Cserék: Tömöri(GK), Hortó, Lovas, Éles, Gömze, Bogdanovic

    Fortress Felsőtárkány SC: Illyés – Balázs, Katona, Elek, Radnai – Barzsó, Nagy T.(67.,Romhányi), Kasza, Bogdány – Montvai, Laurinyecz
    Cserék: Bollók(GK), Kálmán, Madarasi, Romhányi, Hajdu, Szabó R.

    Játékvezetők: Kátai – Punyi, Márkus

    Nézőszám: 150