Debreceni VSC – Ferencvárosi Torna Club 2:2 (vége) | Szombathelyi Haladás – Győr 0:2 (vége)
vége
Udinese Calcio
2:0 (2:0)
Atalanta
vasárnap 26.10.2014, 15:00 • Stadio Friuli, Udine • Serie A
Prematch odds
     
    Egy erős közepes mérkőzést láthattunk ma, mind a színvonalat, mind az iramot illetően. Ha a tiszta játékidőt nézzük, kétszer annyit volt a labda az Atalantánál, mint az Udinesenél és támadásuk is jóval több adódott már az elejétől fogva.

    Ez azonban nem jelentett ma semmit, az Udinese ugyanis kettőt kihasznált a nagyjából 6-7 komolyabb helyzetéből, az Atalanta rengeteget támadott, de még tiszta ziccerig se nagyon jutottak, kapura veszélytelenek voltak ma. Teljesen megérdemelt az Udinese sikere még úgy is, hogy a második félidőt szinte végigtámadta a vendég csapat.

    Udinese – Atalanta: 2-0!
    Köszönöm a figyelmet!
    ---- (16:51:25)
     
    90+3
    Mérkőzés vége.
     
    90+3
    Alighanem az utolsó helyzet volt, egy bal oldali beadást csúsztatott meg fejjel középen Migliaccio, de Karnezis könnyedén védi.
     
    90+3
    Fernandes okosan nem indult meg előre, hanem visszapasszolt Danilonak, próbálja lenyelni a labdát a hazai csapat. Labdát szerez még fél perccel a vége előtt a kék mezes együttes.
     
    90+3
    Pinzi ment meg hátul egy labdát, de csak bedobásra tudta kirúgni.
     
    90+2
    Allan szerzi meg a felezőnél, alighanem lélekben is feladta az Atalanta 1,5 perccel a vége előtt. Egyszerűen ma foghatatlan az Udinese védelme.
     
    90+2
    Muriel reklamál a jobb oldali szögletzászlónál egy hazai támadás végén, hogy az bedobás őt illetné. A játékvezető az Atalanta javára ítél.
     
    90+1
    Letelt a rendes játékidő, már a ráadásban járunk, ami pontosan három perc lesz.
     
    90
    Mindenki felett átszállt egy jobb oldali beívelés, erre nem számított Baselli, aki a túloldalon, 13 méteren belebotlott szinte a labdába. Újabb kirúgás Karnezistől.
     
    90
    Sárga lapban már a vendégek jobbak, gólokban a hazaiak kettővel. Így alighanem kezd eldőlni az összecsapás, nem lesz már ideje az Atalantának egyenlíteni.
     
    89
    Cigarini egy labdavesztés után hátulról rácsúszott ellenfelére, sárga lap.
     
    89
    Becsületből még mindig támad az Atalanta. A tiszta játékidőt nézve 20 percig volt a labda az Udinesenél, 29 percig az Atalantánál.
     
    88
    Di Natale, az első gól szerzője is lejön, Geijo váltja. Nincs több csere.
     
    87
    Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a félidei két gólos előnye kitart az Udinesenek.
     
    86
    Nagy helyzet a hazaiak előtt, Fernandes azonban közelről, két védő szorításában 5 méterről mellé bombázott!
     
    85
    Újabb elakadt vendég támadás, Karnezisnél a játékszer.
     
    84
    Benalouane iramodott volna meg középen, de már a saját térfelén jól meglökik, szabadrúgás a kék mezesek javára.
     
    83
    Fejpárbaj a felező környékén, majd egy indítás Muriel irányába. Jó, csak a levételkor kicsúszik a vonalon kívülre a laszti.
     
    82
    Di Natale passzából Allan tört be a jobb oldalon, takarásból rábombázta laposan, Sportiello jó érzékkel, vetődve hárított!

    Kármán Zoltán

    Gólok: 6. Di Natale, 37. Thereau

    Lapok:   44. Koné (UDI), 77. Guilherme (UDI) – 89. Cigarini (ATL)


    Udinese Calcio: Karnezis – Widmer, Heurtaux, Danilo, Piris – Guilherme, Bruno Fernandes, Allan – Kone (Pinzi 60'), Thereau (Muriel 76') – Di Natale (Geijo 88')
    Cserék: Meret, Scuffet – Domizzi, Zapata, Belmonte, Bubnjic, Hallberg, Muriel, Pasquale, Pinzi, Geijo, Lucas Evangelista

    Atalanta: Sportiello – Zappacosta, Biava, Benalouane, Dramé – Carmona (Migliaccio 75'), Cigarini, Baselli – D'Alessandro (Boakye 46'), Bianchi (Denis 46'), Moralez
    Cserék: Frezzolini – Stendardo, Del Grosso, Scaloni, Bellini, Migliaccio, Denis, Spinazzola, Molina, Cherubin, Raimondi, Boakye

    Játékvezetők: Dino Tommasi – A. Crispo, R. Di Vuolo