Puskás Akadémia FC – Újpest FC 4:5 (vége) | MTK Budapest FC – Szombathelyi Haladás 2:0 (vége) | Lombard Pápa FC – Paksi FC 0:4 (vége)
Győr – Pécsi MFC 3:0 (vége) | Nyíregyháza – Diósgyőri VTK 1:2 (vége)
vége
Toulouse FC
2:3 (0:2)
OGC Nice
szombat 23.05.2015, 21:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Ligue 1 Uber Eats
Prematch odds
     
    A második félidő határozottan szórakoztatóbb játékot hozott, mint az első. Sokkal jobb volt az iram, és helyzeteknek sem voltunk híján, egyik oldalon sem. A Toulouse megpróbált hamar szépíteni, ehelyett kapott egy gyönyörű szabadrúgás-gólt, végül a nizzaiak túl hamar ültek rá az eredményre, és két gyors hazai gól után káprázatos utolsó tíz percet varázsoltak a gyepre a felek, de az egyenlítés már nem jött össze. Hiába volt tét nélküli meccs, így kell búcsúzni egy szezontól, mint ahogy azt a második játékrészben tették a felek! Mindkét csapattal találkozunk jövőre is a Ligue1 küzdelmei során, tartsanak akkor is velünk! Viszontlátásra! (22:53:48)
     
    90+5
    Mérkőzés vége.
     
    90+3
    Kozzielót rúgják fel, nizzai szabadrúgás saját térfelük közepéről.
     
    90+2
    Villámgyors hazai kontra végén balról érkezik a lapos beadás, de hiába csúsznak, ketten is lemaradnak a labdáról. Nem biztos, hogy lesz még ennél nagyobb egyenlítési lehetőség.
     
    90+2
    Bosetti kap hatalmasat, vendég szabadrúgás a kezdőkör magasságában.
     
    90+1
    Négy perc a hosszabbítás, ennyi ideje maradt a hazaiaknak.
     
    90+1
    Cserél Claude Puel, természetesen a sarokban a védőkkel csatázó, ismét a földön lévő Pleát cseréli le, Honorat a helyén.
     
    90
    Egy gyors vendégkontra végén Plea kap túl hosszú labdát, kisodródik a sarokba, majd harcba keveredik két hazai védővel, végül szabadrúgás kifelé.
     
    88
    Nagyívű hazai beadás jobbról, Hassen látványos, levegőben úszó mozdulattal húzza le a labdát, majd rosszul ér földet, és lenn marad, ápolni kell. A hazai publikum természetesen tüntet, főleg akkor, amikor egy perc elteltével minden gond nélkül pattan fel a földről.
     
    87
    Újabb hazai beadás, ezúttal jobbról, a vendégvédők fejjel tisztáznak.
     
    87
    Sikerül megcsúsztatni a beívelést, de végül Hassen kezében köt ki a labda.
     
    87
    Újabb esély, hazai szabadrúgás a nizzai térfél közepéről.
     
    85
    Bodiger brutálisan csúszik rá Plea lábára hátulról, aki lenn is marad, hiába fütyül a hazai közönség. Végül folytatni tudja, szabadrúgás a Nice javára a saját térfelük közepéről, jobbról, Bodiger pedig sárga lapot kap a durva belépőért.
     
    85
    A beívelés veszélytelen, Hassen lehúzza.
     
    84
    Bodmer szabálytalan a vendégek térfelének közepén, sárga lapot kap érte.
     
    83
    Felgyorsultak az események, a hazai közönség vérszemet kapott, és a játékosok is megérezték, egyenlíthetnek is akár! Felpörgött a meccs!
    Óscar TREJO - 2:3
     
    82
    A Toulouse gólt szerzett!


    Túl hamar engedett ki a Nice? Két percen belül két hazai gól! Akpa Akpro gyönyörűen indítja középen Trejót, aki a remek labdaátvétellel le is fordul védőjéről, majd elhúzza Hassen mellett, és 8 méterről a léc alá lő. Visszatér a meccsbe a Toulouse!
    Wissam Ben Yedder - 1:3

    bayernfan

    Gólok: 80. Ben Yedder, 82. Trejo – 8. Maupay, 34. Bauthéac, 53. Bauthéac

    Lapok:   36. Akpa-Akpro (TOU), 85. Bodiger (TOU) – 16. Kozzielo (NIC), 23. Maupay (NIC), 76. Palun (NIC), 84. Bodmer (NIC)


    Toulouse FC: Ahamada – Tisserand, Kana-Biyik, Yago, da Silva – Akpa-Akpro, Bodiger, Didot (58. Regattin) – Trejo – Ben Yedder, Pešić.
    Cserék: Vidal – Regattin, Blin, Roman, Spajić, Ninkov, Veškovac, Machach.

    OGC Nice: Hassen – Palun, Digard, Bodmer, Boscagli – Kozzielo, Rafetraniaina (79. Bosetti) – Pléa (90+1. Honorat), Eduardo, Bauthéac – Maupay (59. Eysseric).
    Cserék: Delle – Honorat, Eysseric, Puel, Vercauteren, Bosetti.