elrejtett
HC MIKRON Nové Zámky
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Topolcany
péntek 09.08.2013, 18:00 • Forastav aréna • Felkészülési mérkőzés
     
    Sajnos akadozik a csarnokban az internet kapcsolat, elnézést kérünk reméljük megjavul.
     
    02:30
    Egyelőre komoly helyzet nélkül a mérkőzés
     
    01:35
    Gyors változatos a játék, mindkét csapat támadó felfogásban kezdte a mérkőzést.
     
    00:45
    Az új szezon első támadását a hazai csapat vezette.
     
    00:01
    A mérkőzés elkezdődött.
     
    A mai napon az Érsekújvár számára elkezdődnek az előkészületi mérkőzések az új idényre. A MOL ligát az Érsekújvár szeptember 2-án a DAB csapatával kezdi majd hazai pályán. Addig még egész pontosan 11 előkészületi meccset játszanak az újváriak. Az első mérkőzésre a tavalyi szlovák első liga negyedöntős HC Topolcany gárdáját hívták meg.

    Érsekújvárban az első edzésre a helyi szurkolók is kilátogattak. A szlovák 2002-es világbajnok Marek Uram és Chovan Ján a kapus voltak főleg azok akik kicsalogatták a szurkolókat.

    Nagy a konkurencia a hazai csapatban, mert a tavalyi játékosok is bent akarnak maradni, de a másik oldalon ott vannak a fiatalok akik épp úgy be akarnak kerülni a kezdő csapatba. Az edzőnek van miből válogatni.
    Majd meglátjuk, hogy a legtapasztaltabb játékosok lépnek a jégre, vagy a fiatalokat is kipróbálja Mečiar edző, hogy bemutatkozhassanak a reméljük szépen megtelt Forastav arénában.

    A vendégek hasonló csapattal érkeznek mint tavaly, csak megtűzdelve fiatalokkal többnyire saját nevelésből, akik meg akarnak küzdeni a helyért az első csapatban.
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 18:00 - kor kezdődik.

    Róbert Balogh

    Gólok és gólpasszok:


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan, Krajčovič, (Pús) – Zajac, Sucharda – Uram, Stefanka M., Čaládi – Baron, Varga – Dubec Marek, Nagy, Podstavek – Král, Lehotský – Uhnák, Stefanka O., Kubo – Balla, Kraus – Ružička, Dubec Martin, Barčák – Brindzko – Púchovský, Dobrý, Korytko – Klobučník, Cseres, Fiala.
    HC Topolcany: Hipik- Bednárik, Klačansky, Tvrdík, Mihálik, Behan, Kasana, Svenda, Bystričan, Gál, Mihálik D.,